De här är Raggarportalen 3

Hej igen detta är 3:e programmet om raggarlivet och denna gång har jag en pratstund med Micke Berga Johansson.
Han gjorde det bästa. Hoppas detta program speglar till er som gillar raggarlivet och musiken med Eddie Meduza att vi ska kunna bevara den i Uppsala. Vi behövs utåt

kram från Steffe Bulan Johansson

Detta inlägg postades i Program den av .
radiofyris

Om radiofyris

Radio Fyris är en opinionsbildande webbradio och daglig verksamhet som arbetar med att belysa frågor som rör neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Vecka vecka hör du nya program inom bland annat nyheter, sport kändisskvaller och dataspel. Vi vill vara en röst för mångfald som ser färdigheter framför hinder. På så vis kan vi motverka fördomar samtidigt som vi breddar utbudet av röster i media.