Kändis med Tess – Sommarspecial

Hej på er alla lyssnare,
Nu börjar semestertider sakta men säkert dra igång och det finns ju hur mycket saker som helst att göra,så därför
bestämde jag mig för att skriva ihop lista med tips på vad man kan göra.
I det här programmet diskuterar jag(Tess) tillsammans med Mattias om nöjen och sommaraktiviteter och så får vi såklart höra en massa härliga sommarlåtar.

 

 

sommar
Med detta inlägg så vill jag passa på att  önska alla Radio Fyris lyssnare en riktig trevlig semester,vi ses i augusti igen då jag är tillbaka ifrån min semester men tills dess så ska jag njuta av en härlig semester.
/Therese Wappsell

 

 

 

 

 

Detta inlägg postades i program den av .
Author Image

Om Therese Wappsell

Hej! Therese heter jag och jag är en tjej på 23 år. Jag har jobbat på RadioFyris sen 2012 och är numera anställd som arbetshandledare/reporter på Radion. Jag har gjort en del kändisintervjuer men är numera programledare för Funkispodden och brukar även gästa olika program när det behövs. Jag brinner för musik, särskilt schlager och filmer.