Kulturspanaren 14

Kulturspanaren 14
Nytt program med bland annat Ebbot från Soundtrack of our lives takdebacle.
Lite Arthur Russell snack och Singlar med blandannat Prodigy.

Detta inlägg postades i 100% Musikjournalen, Kulturspanaren, med Recensioner, om Musik, program, Radio Fyris utvalda den av .
Author Image

Om Andreas Lindholm

Musik och matnörd. Gillar mycket olika sorters musik. God mat och dryck är en passion som växt fram under de senaste åren. Jag är också intresserad av hur mat och dryck interagerar, det vill säga hur musiken förstärker smakupplevelsen. Öl är ett stort intresse med provningar. Musik är också en passion, allt ifrån Alva Notos brustechno till jazz och klassiskt. Jag både lyssnar på och utövar musik genom mitt alias Andy Planck. Några favoritartister och band är: Joy Division, Kraftwerk, Depeche Mode, Jerusalem, The Weeknd, Ingemar Olsson, Ingmar Johansson, Christian Kjellvander, Softcell, Jag får också ofta hyfsat exklusiva intervjuer: Gudrun Gut, Model 500 och Helena Hauff.