SebVoice Special: Aimee & Angelica Blom talar om Barnen Panta Mera!

20151217_154609När jag var i FilbyterGallerian i
Linköping så hade vi på Radio Fyris gjort en slogan med Radio Leo, som heter “Kärlekens Frekvens”.
Detta var till insamling till
Musikhjälpen där pengarna gick
direkt till Radiohjälpen. Kärlekens Frekvens är ett samarbete mellan Radio Fyris och Radio Leo.

Vi på Radio Fyris hade livesändning redan från måndag till onsdag här i Uppsala sen åkte vi
till Linköping hade samsändning med Radio Leo torsdag till fredag.

I torsdagen så fick jag intervjua “Barnen Panta Mera!” och så informerade dom hur allt gick till för deras insamling till Musikhjälpen. Hur kom idé med “Barnen Panta Mera!”, det fick jag veta när jag intervjuade ett av barnen från “Barnen Panta Mera!”, Aimee Blom, 6år, berättade hon hur hon tyckte det gick. Hennes mamma Angelica Blom fick berätta idén och hur det började med “Barnen Panta Mera!”.

Jag vill tacka Angelica Blom att du ställde upp, också din dotter Aimee Blom, hon var mycket duktig flicka tycker jag. Så är Aimee den yngsta som jag har intervjuat på Radio Fyris. Det ska ni var stolt över!!!